Search
  • KC Hipodrom Kamnica

Dan odprtih vrat v Kamnici

V soboto, 11. 6. boste na hipodromu v Kamnici lahko spoznali prenovljeni konjeniški center in programe, ki jih v centru trenutno izvajamo.

V KC Hipodrom Kamnica smo za vas pripravili dan odprtih vrat.
V KC Hipodrom Kamnica smo za vas pripravili dan odprtih vrat.

Za najmlajše jahače smo pripravili brezplačno jahanje ponijev. Sledila mu bo otroška predstava Indijanska skrivnost. Gre za 40-minutno predstavo, v kateri se otroci z indijansko princeso Tiso podajo v skrivnostni svet indijancev. Otroke popelje v čisto pravo indijansko zabavo z bobni in plesom. Eden izmed otrok pa postane celo novi indijanski poglavar Kamnice.


Da bo dogajanje zares indijansko, si bodo otroci na ustvarjalni delavnici izdelali živobarvne perjanice z novimi indijanskimi imeni in si poslikali obraze z bojnimi barvami, kot se za indijance seveda spodobi.


Dan odprtih vrat se bo pričel ob 10. uri. Indijanski princesi Tisi in poglavarju Črnemu Sokolu se bomo na jasi, v gledališču pod drevesi in na slamnatih balah prepustili ob 11. uri. Delavnice izdelovanja perjanic pa boste lahko obiskali ob 12. uri. Ves čas bo potekalo brezplačno jahanje konj. Dogodek se bo zaključil okoli 14. ure.


Predstava in jahanje bosta brezplačna.Otroci, obljubljamo vam poletne radosti in staršem prijetne osvežitve.1,169 views

Recent Posts

See All