Search
  • KC Hipodrom Kamnica

Poni krožek za najmlajše jahače

Updated: Mar 30

Preživljanje časa otrok v naravi ima v današnjem času še bolj pomembno in neprecenljivo vrednost kot kadarkoli prej, zato želimo v Konjeniškem centru Hipodrom Kamnica staršem omogočiti, da svoje najmlajše čim večkrat pripeljejo v naravo, ki bo blagodejno vplivala na njihov razvoj in počutje.Kdaj: Od 1. aprila 2022 dalje v terminih: ob torkih (16h-18h), četrtkih, (16h-18h ), petkih (16h-18h ) in sobotah (10h-12h). Termine si lahko izberete do zapolnitve mest.


Kje: KC Hipodrom Kamnica Maribor


Opis: Za najmlajše jahače smo zato pripravili program Poni krožka, kjer bodo otroci lahko razvijali pozitiven odnos do živali in narave, izboljšali svoje motorične sposobnosti in, kar je najpomembneje, se družili in igrali s sovrstniki na svežem zraku, v spodbudnem in zdravem okolju.


V desetih lekcijah bodo otroci pridobili splošno znanje o konjih in konjeništvu ter dobro podlago za nadaljevanje jahanja. Razvili bodo občutek za konja, dobili praktično znanje o konjih, se učili na konju in v hlevu z vso potrebno opremo.


Lekcije bodo prilagojene starostnim skupinam otrok. Bodo poučne, vseskozi zabavne in aktivne.


Otroci bodo krožek zaključili s podelitvijo poni priznanj za opravljeno 1. stopnjo jahanja – Poni, moj prijatelj.


Cena 10 lekcij poni krožka je 180 evrov na otroka in vključuje vse potrebščine za izvajanje lekcij. Število mest je omejeno. Prijave so mogoče do zapolnitve prostih mest.351 views

Recent Posts

See All